Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Departament de Química Analítica i Quimica Orgànica

DQAQO- Universitat Rovira i Virgili

Benvinguts

El Departament és l’òrgan encarregat d’organitzar, coordinar i desenvolupar la recerca i la docència de les dues àrees de coneixement que l’integren: Química Analítica i Química Orgànica. Pel que fa a la docència, els ensenyaments de Química, Bioquímica i Enologia són els que concentren la major part de l’activitat docent, encara que s’imparteix docència en altres quatre ensenyaments. A més, participa en quatre masters i en dos programes de Doctorat. En el marc dels programes Socrates-Erasmus i Sicue-Seneca, el Departament impulsa intercanvis d’estudiants i professors amb universitats europees i de l’estat espanyol.

Pel que fa a la recerca, en el Departament desenvolupen la seva activitat cinc grups de recerca que participen en diferents projectes finançats per l’administració europea, estatal i autonòmica, en col·laboració amb altres Universitats estatals i estrangeres. El Departament es caracteritza per mantenir una forta activitat en el camp de la transferència de tecnologia, que es concreta en la signatura de varis contractes amb importants empreses i administracions públiques i també organitza diferents activitats de formació continuada i de difusió de la recerca.

 

II Premi Nacional del Grup Especialitzat de Química Biològica de la RSEQ

 

 

El Dr. Omar Boutureira, investigador del nostre departament ha sigut guardonat amb el II Premi Nacional del Grup Especialitzat de Química Biològica de la RSEQ. El Dr. Boutureira impartirà una conferència en la propera XXXVI Bienal de la RSEQ que es realitzarà a Sitges del 25 al 29 de juny de 2017.

La enhorabona per aquest reconeixement!

[més info]

 

 
Bàner